בתקופה האחרונה כוננה בי תחושה שלניסן שלי יש בעיה קלה, משהו לא באמת ברור אבל בהחלט קיים. אחרי טיפול בכל נושא ההתנהגות והשילדה משהו היה חסר.
בהתייעצות קלה עם המקצוענים בטיג שהם גם חברים (גילוי נאות) אובחנה בעיית סטנדרטיות קלה שאותה ניתן לפתור.
אמנם הפיתרון הצריך, כמו כל דבר עם הטורפת הקטנה שלי, חשיבה מחוץ לקופסה וחריגה מנהלים סטנדרטיים וקפיצה אל הלא מוכר אבל הרי בגלל זה הולכים למי שהוכיחו עצמם מזמן
לא רק כמקצועיים אלא כחושבים גדולים עם ראש גדול וגב הנדסי מאוד רחב.
נמשיך מהסוף,
כואבות לי הלחיים כבר מהחיוך שמרוח לי על הפנים.
בוא רק נאמר GOT TORQUE? YES I DO.
האמצע:
כמו שציינתי, אין אצלי דברים מוכרים, לפחות לא באופן ביצועם הרי אני חייב להיות שונה
החל מתיכנון מוקדם, לפבריקציה של כלים יחודיים עד לאופן ביצוע העבודה ולא פחות חשוב מזה הבייתיות, הכל פשוט מעולה.
יתרה מזו, שימת הלב לפרטים כמו שהרבה מהאנשים שחוו את חווית טיג יעידו עליו לא רק הייתה במקרה זה אלא תוך כדי אפילו נעשה שידרוג רציני ויצירתי לכלים היעודיים אם לא כדי להרגיע אותי אלא להתעלות על עצמם. היכולת הזאת מפתיעה ומדהימה אותי מחדש כל פעם וזה לא דבר פשוט לגרום לי לחוש כך.
לסיכום האמצע,העבודה התנהלה על מי מנוחות ואווירה טובה (קארמה חיובית) מה שלא גרם ל "יהיה בסדר" באופן העבודה. כמו שאומרים:
the devil is in the details!
בדיקה ועוד בדיקה והכל נראה כמו שצריך ומרות זאת עוד פעם מוודאים. כשעושים זאת כך הסיכוי להצלחה גבוה הרבה יותר.
עווד בישול של איזה קפה טוב ותיכף מסיימים. כל הגוף שלי כבר ציפצף.
ומה נראה לכם? הצליח?
ברור! הכל עובד ונראה מדהים. עם כל החכמים בעולם, יש פה יותר!
תודה ענקית לאילן! אתה אחד ויחיד מסוגך ואכן חבר אמיתי.
תודה ענקית לתמיר! אתה גם אחד ויחיד מסוגך וחבר אמיתי - מקלארן שומעים????????
אחרת אין הסבר אחר למה סובלים את השטויות שלי.
ותודה לערן החבר שאמנם קצת נתן לי פקודות של תעשה כך וכך ולא כך מה שהעיר את הזאב אבל זה היה במקום
שיחקתם אותה.
הייתי אומר אני בטוח אחזור לעוד, פשוט אני לעולם לא אעזוב (מצטער

) ואם חשבתם שהניסן הביאה עימה מוזרויות, חכו למכונה הבאה שתגיע
איזה התחלה לשנה!
אתר הסדנא:
http://www.tig-motorsport.comכך הרכב החל את חייו

וזה הרכב היום והכל, כן הכל ב טיג!!!!!!